The 2-Minute Rule for καπακια 4χ4

Wiki Article

Κάντε ευκολότερη την πρόσβαση στο όχημά σας!Άριστη ποιότητα κατασκευή..

 Οι εκτός δρόμου διαδρομές, που θα επιλέξω να διασχίσω θα είναι αυτές, που θα μου καθορίσουν σε πρώτο βαθμό το στήσιμο που χρειάζεται να πραγματοποιήσω στο ΙΧ μου.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Φρύδια (φτερών): Πλαστικά πρόσθετα που εφαρμόζουν στο τόξο που σχηματίζουν οι θόλοι των τροχών, υπόσχονται και προστασία από γρατσουνιές.

Βάσεις Μηχανής / Κιβωτίου / Σινεμπλόκ (κατά Μάρκα και read more Τύπο Αυτοκινήτου)

Φιλτροχοάνες / Φίλτρα Ελεύθερης Ροής / Κιτ Εισαγωγής / Σκούπες (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα εμπόρων, συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα:

Διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης: Τα διαφορικά αυτά έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν μεγαλύτερη ροπή στους τροχούς με την μεγαλύτερη πρόσφυση, περιορίζοντας την διαφορά ταχύτητας των ημιαξονίων.

Έξτρα προβολείς: Πολύ χρήσιμη λύση. Τσεκάρουμε τις απαιτήσεις ενέργειας καθώς και την τοποθέτησή τους ώστε να μην χάνουν τον προσανατολισμό τους από τους αναμενόμενους κραδασμούς και αναπηδήσεις.

Έχω ξεχάσει το συνθηματικό μου Με τη σύνδεση ή εγγραφή σου αποδέχεσαι ότι συμφωνείς με τους όρους χρήσης. Νέος χρήστης; Γίνε μέλος Σειριακός Κωδικός

Δεύτερη μπαταρία: Είναι μια ιδιαίτερα πρακτική αλλά όχι τόσο συχνά προτεινόμενη εφαρμογή που πρόκειται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην περίπτωση που έχετε αυξήσει σημαντικά τις ηλεκτρικές απαιτήσεις του οχήματος.

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτο..

Report this wiki page